Verhuizen van een bedrijf, wat komt daar bij kijken?

Er is tegenwoordig voor verhuisbedrijf een grotere kans op een verhuizing bedrijf dan dat er particuliere verhuizingen zijn. Alles moet snel en efficiƫnt worden geregeld zodat uw organisatie zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Daarom is het verstandig om de bedrijfsverhuizing niet persoonlijk uit te voeren. Maar, er komt ook nog veel meer kijken bij het verhuizen van je bedrijf, in dit artikel nemen we je mee langs dingen om op te letten bij regelen van een bedrijfsverhuizing.

Professionele hulp is altijd handig.


Overweeg je een bedrijfsverhuizing, dan doe je dit het best niet zelf. Een professioneel verhuisbedrijf beschikt over de juiste kennis en kunde en kan zo snel mogelijk een verhuizing regelen. Professionele bedrijfspromotors dragen doorgaans het keurmerk "Professional Project Promoter" (ProfessioneleProjectVerhuizers) en uiteraard ook het bekende keurmerk "Recognized Promoter". Bij bedrijfsverhuizing kun je denken aan het volgende: Bedrijfsmagazijn, bedrijfswerkplaats, (grote) machines die verplaatst moeten worden.

Verhuizen bedrijf, waar te beginnen?

Voordat je verhuist, wilt je natuurlijk weten waar je moet beginnen. Het is verstandig om advies in te winnen bij het verhuisbedrijf. Het verhuisbedrijf weet precies wat er moet gebeuren. Je hebt bijvoorbeeld een projectcoƶrdinator aangesteld, die alles regelt met het verhuisbedrijf. Je kunt het gemakkelijkst per afdeling verhuizen. Dit minimaliseert de overlast voor andere medewerkers. Vereiste scripts zijn ook handig. Zo weet u duidelijk wie wat gaat doen. Dit helpt je niet alleen om goede inzichten te krijgen, maar informeert je medewerkers ook tijdig over aankomende evenementen. Zie ook: checklist bedrijfsverhuizing.

Verhuizing bedrijf, kies de juiste momenten!

Het is fijn om te weten dat een verhuisbedrijf in het weekend verhuisvergoedingen int. Het is meestal 25% op zaterdag en het kan oplopen tot 75% op zondag! Dit kan buitensporige kosten voorkomen. Het kan echter een goede keuze zijn om het bedrijf in het weekend te verhuizen. Zo voorkom je dat medewerkers zich zorgen maken over verhuizing. Je kunt ook gebruik maken van hulpdiensten. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Sommige verhuisbedrijven rekenen echter normale vergoedingen aan noodverhuizers.
Nu je weet wat de kosten van het verhuisbedrijf zijn, wil je natuurlijk graag weten wat de totale prijs is van het verhuisbedrijf. Het beste wat u kunt doen, is meerdere offertes aanvragen bij meerdere verhuisbedrijven in uw regio. Op deze manier kun je er 100% zeker van zijn dat je de juiste hebt en dat je niet de hoofdprijs betaald.

Leave a Reply

AI Chatbot Avatar