Woon je op hoogte en wil je verhuizen, huur een verhuislift

Woon je op hoogte, of ga je op hoogte wonen, ga dan voor het huren van een verhuislift. Vaak loopt iemand een vervelende blessure of letsel op door verhuizen via de trap, en dat is onnodig. Om te verhuizen zijn veel hulpmiddelen te koop en te huur, daar niet voor gaan kan verkeerde zuinigheid zijn. Maar verhuizen met een verhuislift in Rotterdam heeft meer voordelen dan gezondheidsschade voorkomen.

Recht voor de last staan

Tillen en sjouwen is een vak. Wie bekend is in de fitness weet hoe nauwkeurig de oefeningen komen, dat je dat precies volgens het boekje moet doen om blessures te voorkomen, en dat is ook met sjouwen. Het door de rug gaan of een liesbreuk komt door verkeerd tillen. Til bijvoorbeeld nooit vanuit de rug, maar til vanuit de benen. Het is belangrijk dat je dan mooi recht voor de last staat. Hierin zit de crux, als je een bankstel via de trap de woning in moet krijgen dan kom je op momenten dat recht voor de last staan niet gaat. Als je kiest voor verhuizen middels een elektrische verhuislift, dan sjouw je in de gezonde houding. Tijdens het bankstel op het plateau van de lift plaatsen, sta je recht voor de last. Bovenaan glijdt het bankstel via het balkonhek of vensterbank de woning in, waarna het wederom op een gezonde manier te versjouwen is.

Huur verhuislift is verdienen

Naast medische kosten uitsparen, voorkom je met een verhuislift Rotterdam ook schade aan je inboedel. Wederom als voorbeeld dat bankstel, als je dat via de trap gaat verhuizen dan raakt het de treden en de muren, de kans is groot dat het bankstel rondom krassen oploopt. Als je kiest voor verhuizen met de verhuislift dan plaats je het bankstel zonder schade op het plateau, en bovenaan liggen er over het balkonhek of de vensterbank dekens. Zonder een enkel krasje komt het bankstel in de bovenwoning terecht. Een verhuislift huren voorkomt dus schade aan je inboedel.

Hoe meer hulpmiddelen je gebruikt, hoe kleiner de kans op letsel of schade. Misschien kun je bij hetzelfde bedrijf een steekwagen of hondje huren? Als dat niet gaat, wees dan zo slim om hulpmiddelen elders vandaan te halen. Een plaid en hondje kost niet veel, zoiets aanschaffen voor de verhuizing verdien je terug. Bovenaan schuift een kast of bed over de plaid op het hondje, en zo door naar de goede plaats.

Leave a Reply

AI Chatbot Avatar